blaadje3

Bruiloften

blaadje4

Real weddings

Hier vind je blogs van mijn recente bruiloften! Kijk en geniet mee met deze prachtige bruidsparen. 

blaadje2
blaadje1

Informatie

Wat leuk dat jullie mijn site bezoeken. Grote kans dat, wanneer jullie dit lezen, jullie opzoek zijn naar een bruidsfotograaf. De fotograaf is de hele dag bij jullie in de buurt en je verwacht natuurlijk dat je na je bruiloft met behulp van de foto’s heerlijk kunt nagenieten. Daarom is het erg belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen die goed bij jullie verwachtingen past. Hierbeneden vertel ik wie ik ben, welke bruiloften bij mij passen, hoe ik tijdens de fotoshoot werk en wat jullie na de bruiloft ontvangen.

Zijn jullie na het lezen geïnteresseerd? Stuur mij dan zeker een berichtje, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

combi6

Wie  ben  ik?

Ik ben spontaan en sociaal, maar ik weet mij ook goed op de achtergrond te houden. Waar nodig, stuur ik natuurlijk aan, maar ik probeer zoveel als mogelijk de spontane momenten vast te leggen. Bruidsparen geven aan mij gedurende de dag vaak niet eens op te merken!

Daarnaast houd ik ook erg van natuurlijk licht. Ik zal dus, behalve tijdens het feest, niet met een flitser werken. Verder heb ik een grote liefde voor zonsondergang, dus als het mogelijk is kan ik het zeker aanraden om rond dat tijdstip nog heel eventjes wat foto’s samen te maken. 

Wat  voor  een  soort  bruiloften  spreken  mij  aan?

Intieme liefdevolle bruiloften zijn mijn grote favoriet. De voor jullie belangrijkste personen zijn aanwezig en misschien wordt er ergens nog een traantje weggepinkt. Deze mooie emoties leg ik dan ook graag vast.

Ook word ik helemaal blij als er veel aandacht aan de details is geschonken en deze details laat ik dan ook zeker in de foto’s terugkomen. Trouwen jullie op een buitenlocatie? Hier heb ik veel ervaring mee. Een natuurlijke omgeving en natuurlijk licht passen namelijk perfect bij mijn fotografiestijl.

combi9

De  fotoshoot

Ook tijdens de fotoshoot probeer ik alles zo spontaan mogelijk te laten verlopen. Op die manier is de fotoshoot voor jullie een momentje van rust. Ik zoek op de locatie naar de mooiste plekjes met het beste licht en weet precies waar ik jullie kan neerzetten. Verder laat ik jullie lekker kletsen, wandelen of dansen om zo weer de meest spontane momenten vast te leggen.

Na  de  bruiloft?

Binnen twee weken ontvangen jullie een online preview met een deel van de foto’s. Binnen 6 weken ontvangen jullie een leuk pakketje met een USB-stick en een kleine fotoverrassing. Op de USB-stick staan de zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto’s. Deze bestanden zijn geschikt voor afdrukken en mogen jullie dus naar eigen wens gebruiken. Ik bewerk elke foto met zorg, dus elke foto krijgt apart mijn aandacht.

Soms krijg ik de vraag hoeveel foto’s ik na een bruiloft precies lever. Dit verschilt per bruiloft maar bij 6 uur fotografie zullen jullie minimaal 250 foto’s ontvangen. Vaak zijn er dit meer, maar naar mijn mening is het precieze aantal foto’s helemaal niet zo belangrijk. Het belangrijkste vind ik dat ik door middel van mijn foto’s de sfeer van jullie dag heb weten vast te leggen. Ik zorg ervoor dat er genoeg, maar niet te veel vergelijkbare foto’s gemaakt worden

Trouwen  in  het  buitenland?

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen in het buitenland? Stuur mij dan zeker een berichtje voor de mogelijkheden, ik ga graag met jullie mee!

Interesse?

Voor 2018 staan al flink wat bruiloften op de planning. Voorkom dat jullie datum al geboekt is en neem op tijd contact met mij op!

De maanden mei en juni zijn volgeboekt

blaadje2
blaadje3

Tarieven

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €850,-. Dit is voor 6 uur fotografie en hier zit het volgende bij inbegrepen:


– Minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte foto’s op hoge resolutie op een USB-stick. 

– Een leuke fotoverrassing

– De reiskosten in heel Nederland en België

– Kennismakingsgesprek
 

Voor elk extra uur tel ik €110,-

blaadje2

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden