Bruiloften

Real weddings

Kim + Irfan

Irene + Niels

Bo + René

Daniëlle + Revelinho

Informatie

Wat leuk dat jullie mijn site bezoeken. Grote kans dat, wanneer jullie dit lezen, jullie opzoek zijn naar een bruidsfotograaf. De fotograaf is de hele dag bij jullie in de buurt en je verwacht natuurlijk dat je na je bruiloft met behulp van de foto’s heerlijk kunt nagenieten. Daarom is het erg belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen die goed bij jullie verwachtingen past. Hierbeneden vertel ik wie ik ben, welke bruiloften bij mij passen, hoe ik tijdens de fotoshoot werk en wat jullie na de bruiloft ontvangen.

Zijn jullie na het lezen geïnteresseerd? Stuur mij dan zeker een berichtje, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Wie ben ik?

Ik ben spontaan en sociaal, maar ik weet mij ook goed op de achtergrond te houden. Waar nodig, stuur ik natuurlijk aan, maar ik probeer zoveel als mogelijk de spontane momenten vast te leggen. Bruidsparen geven aan mij gedurende de dag vaak niet eens op te merken!

Daarnaast houd ik ook erg van natuurlijk licht. Ik zal dus, behalve tijdens het feest, niet met een flitser werken. Verder heb ik een grote liefde voor zonsondergang, dus als het mogelijk is kan ik het zeker aanraden om rond dat tijdstip nog heel eventjes wat foto’s samen te maken.

Wat voor een soort bruiloften spreken mij aan?

Intieme liefdevolle bruiloften zijn mijn grote favoriet. De voor jullie belangrijkste personen zijn aanwezig en misschien wordt er ergens nog een traantje weggepinkt. Deze mooie emoties leg ik dan ook graag vast.

Ook word ik helemaal blij als er veel aandacht aan de details is geschonken en deze details laat ik dan ook zeker in de foto’s terugkomen. Trouwen jullie op een buitenlocatie? Hier heb ik veel ervaring mee. Een natuurlijke omgeving en natuurlijk licht passen namelijk perfect bij mijn fotografiestijl.

De fotoshoot

Ook tijdens de fotoshoot probeer ik alles zo spontaan mogelijk te laten verlopen. Op die manier is de fotoshoot voor jullie een momentje van rust. Ik zoek op de locatie naar de mooiste plekjes met het beste licht en weet precies waar ik jullie kan neerzetten. Verder laat ik jullie lekker kletsen, wandelen of dansen om zo weer de meest spontane momenten vast te leggen.

Na de bruiloft?

Binnen een week ontvangen jullie een online preview met een deel van de foto’s. Binnen 6 weken ontvangen jullie een leuk pakketje met een USB-stick. Op de USB-stick staan de zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto’s. Deze bestanden zijn geschikt voor afdrukken en mogen jullie dus naar eigen wens gebruiken. Ik bewerk elke foto met zorg, dus elke foto krijgt apart mijn aandacht.

Soms krijg ik de vraag hoeveel foto’s ik na een bruiloft precies lever. Dit verschilt per bruiloft maar bij 6 uur fotografie zullen jullie minimaal 250 foto’s ontvangen. Vaak zijn er dit meer, maar naar mijn mening is het precieze aantal foto’s helemaal niet zo belangrijk. Het belangrijkste vind ik dat ik door middel van mijn foto’s de sfeer van jullie dag heb weten vast te leggen. Ik zorg ervoor dat er genoeg, maar niet te veel vergelijkbare foto’s gemaakt worden

Trouwen in het buitenland?

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen in het buitenland? Stuur mij dan zeker een berichtje voor de mogelijkheden, ik ga graag met jullie mee!

Interesse?

In 2018 heb ik in de herfst/winter nog een aantal plekjes vrij, zoek je nog een bruidsfotograaf? Stuur mij dan zeker een berichtje om te bekijken of jullie datum nog beschikbaar is! 

De aanvragen voor 2019 beginnen binnen te lopen. Om elke bruiloft mijn volledige aandacht te geven hanteer ik een maximaal aantal bruiloften dat ik per maand aanneem. Voorkom dat jullie datum al geboekt is en neem op tijd contact met mij op!

Ervaringen

Tarieven

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1495,- voor 6 uur fotografie. Vul het bovenstaande contact formulier in of stuur een email naar info@yvettebaur.com en ik stuur je een pdfje met informatie en mijn tarieven.

Groepsfotobruiloft

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden