Ben je nog opzoek naar een super leuk en persoonlijk cadeautje? Denk er eens over na om een fotoreportage  cadeau te geven. Je geeft dan niet alleen de ervaring van de fotoreportage zelf cadeau, maar ook de blijvende herinnering in de vorm van prachtige foto’s!

Er zijn verschillende mogelijkheden! Een van de opties is om een volledige fotoreportage te geven. Ben je opzoek naar een kleiner cadeautje, laat je dan zeker niet afschrikken! Het is namelijk ook mogelijk om een cadeaubon te kopen met een zelf te bepalen tegoed.

Nog een kleine tip: Heeft diegene voor wie je een leuk cadeautje zoekt al eens een fotoreportage bij mij laten doen? Dan is het zeker ook leuk om een cadeaubon met tegoed te geven, deze kan namelijk ook gebruikt worden voor nabestellingen!

Nog een paar kleine feitjes
- Een cadeaubon is exclusief reiskosten.
- De cadeaubon blijft tot één jaar na uitgifte geldig. Teruggave van geld is niet mogelijk.
- Wanneer je een fotoreportage boekt en dus ook wanneer je een cadeaubon koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden! Lees deze dus goed door!

Contact opnemen

Denk je dat dit voor jou het ideale cadeautje is? Of heb je misschien nog een aantal vragen? Stuur mij dan een berichtje via mijn contact formulier of via de mail info@yvettebaur.com

Cadeaubon


© 2016 Yvette Baur fotografie. Lees de algemene voorwaarden
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag worden vermenigvuldigd en/of overgenomen zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.

Gegevens
 

Yvette Baur fotografie

Hunnenweg 7

6224JN Maastricht

KVK: 63527685

BTW: NL 215380046B01


Contact opnemen
 

Stuur een email naar info@yvettebaur.com of stuur een berichtje via het contact formulier!


Webdesign by Yvette Baur