Heb je in het verleden een fotoreportage bij Yvette Baur fotografie laten maken? En vind je het leuk om je ervaring te delen?

Stuur dan een email naar info@yvettebaur.com

Bram

“Yvette is wat ons betreft een jong talent. Ze heeft oog voor fotografie en weet de plaatjes op het juiste moment te schieten.

De fotoshoot verliep ongedwongen. Bram kon lekker spelen terwijl er foto's gemaakt werden. Zo hebben we prachtige spontane foto's voor aan de muur.”

Stijn

“Stijn was een van de gelukkige kindjes die model mochten staan voor de herfstshoot van Yvette. En het was een hele mooie herfstdag goed besteed!

Yvette nam zich de tijd, de rust en het geduld en het resultaat is dan ook erg mooi! De foto's stalen rust uit, zijn natuurlijk en spontaan.

Bedankt Yvette voor de mooie foto's!

High five van Stijn.”


Charline & Max

“In het begin voelden we ons wat onwennig, omdat we nog nooit een fotoshoot hadden gedaan. Gelukkig vond Yvette een fijne balans tussen niet te veel toevoegen maar ons toch net genoeg aansturen. Vaak merkte we niet eens dat ze er nog was!

Yvette is enorm getalenteerd, ze heeft oog voor detail en heeft de gave mensen direct op hun gemak te stellen, een echt pluspunt als alles nog wat onwennig is!”

Dikke pluim!

Solvej Rob

“ Ik heb de fotoshoot als erg prettig ervaren, je hebt met veel geduld de tijd genomen voor de juiste plekjes en de juiste sfeer. Zeker met een klein kind kost het soms wat geduld en inlevingsvermogen en dat heb je laten zien te beheersen. De foto's zijn met heel veel inzicht, oog voor detail en oog voor het eindresultaat genomen.

De service is ook snel, netjes en duidelijk gegaan dus vanuit hier niks dan lof!

Ga zo door ;) ”

Suzanne Neefs

“We hebben een fantastische fotoshoot gehad bij Yvette Baur.

Een pony gaat gewoon niet automatisch goed poseren voor de camera maar de trucjes die Yvette had om onze ponies op de juiste manier op de gevoelige plaat te krijgen waren oneindig.

Het resultaat was dan ook verbluffend , super bedankt Yvette!!!!!”

Badr

“Op 12 oktober mocht mijn zoontje Badr model zijn voor Yvette, aangezien ik Yvette persoonlijk niet kon wist ik niet wat ik van de shoot kon verwachten.

Maar het is werkelijk een prachtige shoot geworden! Yvette nam alle tijd voor mijn zoontje en vroeg mij erna of ik nog wensen had en heeft ook van mijn andere kinderen en mij geweldig mooie familie foto's gemaakt!

Ik ben Yvette zeer dankbaar voor deze mooie fotoshoot, een echte aanrader en een mooie herinnering voor later!”

Ervaringen


© 2016 Yvette Baur fotografie. Lees de algemene voorwaarden
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag worden vermenigvuldigd en/of overgenomen zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.

Gegevens
 

Yvette Baur fotografie

Hunnenweg 7

6224JN Maastricht

KVK: 63527685

BTW: NL 215380046B01


Contact opnemen
 

Stuur een email naar info@yvettebaur.com of stuur een berichtje via het contact formulier!


Webdesign by Yvette Baur

Rudina & Rick

Wij hebben Yvette Baur gekozen voor onze bruidsreportage, een fotograaf zoeken is een lastige klus wanneer je zelf ook fotografe bent en zeer kritische kijk hebt op fotowerk.

Maar Yvette spat toch boven menig fotograaf uit met haar stijl, wij waren dan ook super tevreden met onze keus.

Yvette is een leuke spontane meid, af en toe merk je haar nauwelijks op wat een ontspannen resultaat oplevert.

Heel erg bedankt voor de mooie foto's Yvette, wij zijn er onwijs blij mee!


Lieke Engelen


Vorig jaar werd er op een oefenwedstrijd een fotoshoot van Yvette verloot en hier was ik de gelukkige winnares van! Het heeft even geduurd tot dat ik een afspraak kon maken i.v.m. met een blessure maar nu was het dan eindelijk zo ver! Ik heb de fotoshoot als zeer prettig ervaren ondanks dat mijn paard erg onrustig was, was Yvette de rust zelve en wist ze toch op het goede moment snel het juiste plaatje vast te leggen. Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat hij zich zelf echt presenteerde en hij er dus op z’n best uitzag. En het resultaat mag er wezen dus zeker een aanrader! Yvette, harstikke bedankt voor deze mooie foto’s!

Nicole Jansen

“ Blij verast waren wij dat we een fotoreportage hadden gewonnen op facebook. Dit was voor 1 pony. Maar wij hebben er 4. Dus je raad het al we gingen met Yvette en 4 pony’s op locatie. Een hele ervaring maar wel super leuk om te doen.

Yvette heel professioneel en ze heeft heel veel trucjes om de aandacht van de pony`s te trekken. Na 6 uur trucjes etc. hebben we ze er allemaal toppie opstaan.Onze kinderen vonden het ook prachtig. Zo lekker 1 met hun pony.

De foto`s zijn prachtig. We hebben er 17 op canvas laten afdrukken en ze hangen bij de kids op de kamer en in huis en op kantoor.

Nogmaals ik zou het zo weer doen.Voor iedereen een aanrader.”