Ervaringen

Heb je in het verleden een fotoreportage bij Yvette Baur fotografie laten maken? En vind je het leuk om je ervaring te delen?

Stuur dan een email naar info@yvettebaur.com

Revelinho & Danielle

“Yvette is een hele lieve meid en een professionele fotografe. Ze neemt op de juiste momenten een foto en legt emoties geweldig mooi vast. Ze is als fotografe ook erg leuk aanwezig en geeft goede instructies wanneer dat nodig is. Wat een prachtige trouwfoto’s heeft ze voor ons gemaakt, we zijn er zo onwijs blij mee! Yvette heel erg bedankt en heel veel succes met je carrière.

Liefs Revelinho & Danielle 

Nancy

“Heerlijk spontaan en aardig meisje, stelt de kids én hond onmiddellijk gerust, lekker ontspannen sfeertje tijdens de shoot. Ze houdt ook rekening met de omstandigheden en het kunnen van de kids zoals de koude en vele stappen. Zelfs mijn zoon met ASS vond het geweldig en kon zich lekker ontspannen en zichzelf zijn. Ze heeft zoveel geduld en ik houd van haar humor! Lieve Yvette, ik wil je nog heel erg bedanken voor alles! De foto’s waren één voor één zo mooi, het was verschrikkelijk moeilijk om een keuze te maken, maar ook daar heb je ons goed in geholpen!

Veel groetjes van ons en een dikke Belgische zoen van Norah!”

Bram

“Yvette is wat ons betreft een jong talent. Ze heeft oog voor fotografie en weet de plaatjes op het juiste moment te schieten.

De fotoshoot verliep ongedwongen. Bram kon lekker spelen terwijl er foto’s gemaakt werden. Zo hebben we prachtige spontane foto’s voor aan de muur.”

blaadje2
GV0A7940b

Solvej Rob

“ Ik heb de fotoshoot als erg prettig ervaren, je hebt met veel geduld de tijd genomen voor de juiste plekjes en de juiste sfeer. Zeker met een klein kind kost het soms wat geduld en inlevingsvermogen en dat heb je laten zien te beheersen. De foto’s zijn met heel veel inzicht, oog voor detail en oog voor het eindresultaat genomen. 

De service is ook snel, netjes en duidelijk gegaan dus vanuit hier niks dan lof!

Ga zo door 😉 ”

GV0A3566

Familie Janssen

“ We hebben een hele leuke middag met je beleefd in de Geldropse bossen. De sfeer was goed waardoor de foto s erg mooi zijn geworden, het zonnetje was de kers op de taart. Nogmaals dank voor de mooie reportage die je van ons gezin hebt gemaakt,


Groetjes Fam Janssen”

GV0A5650-2

Rudina en Rick

“Wij hebben Yvette Baur gekozen voor onze bruidsreportage, een fotograaf zoeken is een lastige klus wanneer je zelf ook fotografe bent en zeer kritische kijk hebt op fotowerk.

Maar Yvette spat toch boven menig fotograaf uit met haar stijl, wij waren dan ook super tevreden met onze keus.

Yvette is een leuke spontane meid, af en toe merk je haar nauwelijks op wat een ontspannen resultaat oplevert. 

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s Yvette, wij zijn er onwijs blij mee!”

blaadje2
1622358_819433848146971_4671864032955244400_o

Lieke Engelen

“Ik heb de fotoshoot als zeer prettig ervaren ondanks dat mijn paard erg onrustig was, was Yvette de rust zelve en wist ze toch op het goede moment snel het juiste plaatje vast te leggen. Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat hij zich zelf echt presenteerde en hij er dus op z’n best uitzag. En het resultaat mag er wezen dus zeker een aanrader! Yvette, harstikke bedankt voor deze mooie foto’s!”

GV0A0058

Charline en Max

“In het begin voelden we ons wat onwennig, omdat we nog nooit een fotoshoot hadden gedaan. Gelukkig vond Yvette een fijne balans tussen niet te veel toevoegen maar ons toch net genoeg aansturen. Vaak merkte we niet eens dat ze er nog was!

Yvette is enorm getalenteerd, ze heeft oog voor detail en heeft de gave mensen direct op hun gemak te stellen, een echt pluspunt als alles nog wat onwennig is!

Dikke pluim!”

GV0A0575

Stijn

Yvette nam zich de tijd, de rust en het geduld en het resultaat is dan ook erg mooi! De foto’s stalen rust uit, zijn natuurlijk en spontaan.

Bedankt Yvette voor de mooie foto’s!

High five van Stijn.”

blaadje2

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden