Fotoshoots

Werkwijze

Wil je foto’s van topkwaliteit gecombineerd met een mooie dromerige sfeer? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik probeer niet alleen de persoon op zijn allerbest op de foto te zetten, maar ik gebruik ook de omgeving optimaal in mijn foto’s. Verder heb ik zelf erg veel geduld en zorg ik 
voor een goede balans tussen genoeg aansturen en mijzelf zoveel mogelijk op de achtergrond houden. Op deze manier creëer ik de meest spontane foto’s. Ongedwongen foto’s vind ik ten slotte het mooist! Daarom vind ik het zelf erg belangrijk dat er een gezellige en ontspannen sfeer tijdens een fotoreportage heerst.

Voor

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we dan opzoek naar een geschikte datum en een geschikte locatie. Een geschikte locatie is een mooie plek zonder storende elementen op de achtergrond. Op het moment dat we een geschikte datum hebben gevonden, zal ik je een bevestiging sturen. Wanneer je deze accepteert staat de fotoreportage vast. Helaas wonen we in Nederland en het is algemeen bekend dat hier af en toe wat regen kan vallen. Ik houd het weerbericht altijd nauwlettend in de gaten en zal voordat de fotoreportage plaatsvindt hier nog contact over opnemen. Wanneer er regen wordt voorspeld, wordt de fotoreportage kosteloos verplaatst en gaan we samen opzoek naar een nieuwe datum. Bij bewolkt weer zal de fotoreportage wel gewoon doorgaan. Schrik hier niet van, want bewolking zorgt juist voor mooi egaal licht!

Tijdens

De dag van de fotoreportage is aangebroken! Leuk en spannend tegelijk! Ook komen er nu waarschijnlijk een aantal vragen bij je naar boven. Wat voor een kleren trek je aan? Eigenlijk is dat heel simpel. Trek iets aan waar je je fijn in voelt. Als jij je zelfverzekerd voelt, zal je zo ook op de foto’s overkomen. Verder doen mooie zachte kleuren en natuurtinten het vaak erg goed. Shirtjes met opdrukken kunnen het beste vermeden worden. Hebben jullie een fotoreportage met een groep geboekt? Zorg dan dat jullie kleding enigszins bij elkaar past. Zo zouden jullie bijvoorbeeld een bepaalde kleurtint kunnen afspreken. Een andere vraag die naar boven kan komen is ‘hoe zorg je dat je leuk op de foto staat’? Ten eerste, probeer je hier niet al te veel zorgen over te maken. Ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan. Veel van mijn klanten hebben nog nooit een echte fotoshoot gedaan. Ik geef jullie genoeg aanwijzingen en kleine opdrachtjes. Verder probeer ik vooral de spontane momenten te pakken, vaak zijn juist de momenten waarop je niet bewust poseert het mooist!

Na

De fotoreportage is voorbij, nu nog wachten op het eindresultaat! Spannend! Ik begrijp heel goed dat het soms lastig is om geduldig af te wachten. Als ik zelf enthousiast ben sta ik ook te popelen om het resultaat te zien. Gelukkig heb ik dat enthousiaste gevoel zelf ook na een fotoreportage, dus zelf wil ik zo snel mogelijk de resultaten met jullie delen. Om deze reden hoef je nooit langer dan 5 werkdagen op een voorproefje te wachten!

Ervaringen

Tarieven

Uitgebreide reportage 

€275,-
Deze prijs is per persoon/koppel/gezin*

 Dit is inclusief:

 Fotoreportage geheel naar eigen keuze in te vullen, duurt normaal tussen de 1 en 2 uur. 

– Minimaal 20 zorgvuldig nabewerkte foto’s op hoge resolutie. Deze foto’s zijn geschikt om af te drukken.

 Drie 15x20cm   of   twee 20x30cm afdrukken

– Inclusief reiskosten in Limburg, buiten Limburg vraag ik een vergoeding van 0,25 euro per km (6224 JN)

Luxe reportage

€325,-
Deze prijs is per persoon/koppel/gezin*

Dit is inclusief:

 Fotoreportage geheel naar eigen keuze in te vullen, duurt normaal tussen de 1 en 2 uur.

– Minimaal 20 zorgvuldig nabewerkte foto’s op hoge resolutie. Deze foto’s zijn geschikt om af te drukken. 

 Drie 15x20cm   of   twee 20x30cm afdrukken

– Inclusief reiskosten in Limburg, buiten Limburg vraag ik een vergoeding van 0,25 euro per km (6224 JN)

+

– Een mooi fine art albumpje van 15x15cm, met 15 spreads (t.w.v. €80.- )

*gezinsshoot met een max van 4 personen. Neem bij meer personen contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden? En sta je te popelen om een fotoreportage te boeken? Of heb je misschien nog een vraag? Stuur mij dan een berichtje via mijn contactformulier of stuur een mail naar hello@yvettebaur.com

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden