blaadje4

Fotoshoots

blaadje3

Werkwijze en FAQ

blaadje2

WERKWIJZE

Wil je foto’s van top kwaliteit, maar ook met een mooie dromerige sfeer? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik probeer niet alleen de persoon op zijn aller best op de foto te zetten, ook gebruik ik de omgeving optimaal in mijn foto’s. Verder heb ik zelf erg veel geduld en probeer ik een goede balans te vinden tussen genoeg aan sturen en  mijzelf zoveel mogelijk op de achtergrond houden. Op deze manier creëer ik de meest spontane foto’s, want ongedwongen foto’s vind ik het mooist! Daarom vind ik het zelf ook altijd erg belangrijk dat er een gezellige en ontspannen sfeer tijdens een fotoreportage heerst.

Voor

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op, samen gaan we dan opzoek naar een geschikte datum en een geschikte locatie. Een geschikte locatie is een mooie plek zonder storende elementen op de achtergrond. Op het moment dat we een geschikte datum hebben gevonden zal ik je een bevestiging sturen, wanneer je deze accepteert staat de fotoreportage vast. Helaas wonen we in Nederland en het is algemeen bekent dat hier af en toe wel een buitje kan vallen. Ik houd het weerbericht altijd nauwlettend in de gaten en zal voordat de fotoreportage plaatsvind hier nog contact over opnemen. Wanneer er regen wordt voorspelt, wordt de fotoreportage kosteloos verplaatst en gaan we samen opzoek naar een nieuwe datum. Bij bewolkt weer zal de fotoreportage wel gewoon doorgaan. Schrik hier niet van, want bewolking zorgt juist voor mooi egaal licht!

Tijdens

De dag van de fotoreportage is aangebroken! Leuk en spannend tegelijk! Ook komen er nu waarschijnlijk een aantal vragen bij je naar boven. Wat voor een kleren trek je aan? Eigenlijk is dat heel simpel, trek iets aan waar je je fijn in voelt. Als jij je zelfverzekerd voelt, zul je zo ook op de foto’s overkomen. Verder doen mooie zachte kleuren en natuur tinten het vaak erg goed. Shirtjes met opdrukken kunnen het beste vermeden worden. Hebben jullie een fotoreportage met een groep geboekt?  Zorg dan dat jullie kleding enigszins bij elkaar past, zo zouden jullie bijvoorbeeld een bepaalde kleur tint kunnen afspreken. 

Een andere vraag die naar boven kan komen is hoe zorg je dat je leuk op de foto staat? Als eerste, probeer je hier niet al te veel zorgen over te maken. En ja ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan! Ik zal een moodboard met een aantal leuke poses meenemen, zodat jullie ongeveer kunnen zien wat ik in gedachten heb. En verder probeer ik vooral de spontane momenten te pakken, vaak zijn juist de momenten waarop je niet bewust poseert het mooist!

Na

De fotoreportage is voorbij, nu nog wachten op het eindresultaat! Spannend! Ik begrijp heel goed dat het soms lastig is om geduldig af te wachten, als ik zelf enthousiast ben sta ik ook te popelen om het resultaat te zien. Gelukkig heb ik dat enthousiaste gevoel zelf ook na een fotoreportage, dus zelf wil ik ook zo snel mogelijk de resultaten met jullie delen. Langer dan 5 werkdagen hoef je dus nooit op je voorproefje te wachten! 

Na de fotoreportage ontvang je 5 internetbestanden die je op facebook mag plaatsen en een linkje naar je persoonlijke nabestelpagina. Op die nabestelpagina staat een eerste selectie van de foto’s. Uit die foto’s mag je nu zelf je nabestelling kiezen. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf in alle rust kunt bekijken welke foto’s je het mooist vind. Want vaak heb je zelf toch een andere voorkeur dan mij als fotograaf. 

blaadje2

FAQ

Tot hoe lang na de fotoreportage kan ik foto’s nabestellen?

Ik bewaar alle foto’s in mijn archief! Een foto nabestellen kan dus wanneer je maar wilt. Dat kan een week na de fotoreportage, maar ook 5 jaar na de fotoreportage! 

Zijn er nog speciale dingen waar ik aan moet denken bij een paardenfotoreportage?

Ja, bij een paardenfotoreportage zijn er inderdaad een aantal extra dingen waar je aan moet denken
- Een extra persoon is heel erg aan te raden. Hij/zij kan helpen om het paard af te leiden en op die manier zo mooi mogelijk te laten kijken.
- Neem iets mee waar je paard op reageert, denk hierbij aan bijvoorbeeld een plastic zakje, snoepjes etc!
- Zorg voor schoon tuig en een doekje om het paard gedurende de fotoreportage nog even schoon te kunnen vegen

Lopen de paarden in het bos echt los?

Nee, bij fotoreportages in het bos en natuurgebieden lopen de paarden niet los. Dit kan namelijk erge gevaarlijke situaties opleveren. Meestal maak ik gebruik van een touwhalster en een longeerlijn die ik later in photoshop netjes wegwerk. Klik hier voor een voorbeeld.

Ik wil niet dat mijn foto’s op internet geplaatst worden, kan dat?

Ja natuurlijk kan dat, geef dit wel altijd eventjes van te voren aan! Wanneer je een fotoreportage boekt ga je namelijk automatisch akkoord met de voorwaarde dat ik de foto’s voor portfolio doeleinden mag gebruiken. Mocht je achteraf liever toch een bepaalde foto niet op internet zien verschijnen, geef dit dan aan, dan zorg ik dat hij niet online komt of zo snel mogelijk offline wordt gehaald!

blaadje1

Tarieven

Basis reportage

€150,-
Deze prijs is per persoon/gezin/groep

Dit is inclusief:

- Fotoreportage geheel naar eigen keuze in te vullen, duurt normaal tussen de 1-2 uur. 

- Drie 15x20cm   of   twee 20x30cm afdrukken

- 5 internetbestanden met een logo (uitgezocht door de fotografe). Deze zijn geschikt voor het gebruik op instagram en facebook.

- Een nabestelpagina met foto’s waar je zelf je nabestelling uit kunt kiezen!

Standaard reportage

€275,-
Deze prijs is per persoon/gezin/groep

 
Dit is inclusief:

- Alles van het basispakket
- 10 zorgvuldig nabewerkte foto's op hoge resolutie, zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken. (deze foto's mag je zelf uitzoeken)

Uitgebreide reportage

€375,-
Deze prijs is per persoon/gezin/groep


Dit is inclusief:

- Alles van het basispakket
- 20 zorgvuldig nabewerkte foto's op hoge resolutie, zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken. (deze foto's mag je zelf uitzoeken)

blaadje3

De betaling

De kosten kun je contant (gepast) op de dag van de fotoreportage betalen of via een bank overschrijving (minimaal 3 werkdagen voor de fotoreportage).

Wanneer je een fotoreportage boekt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden! Lees deze dus goed door!

*Exclusief reiskostenvergoeding
Vanaf 15km 0,20 euro per km (6224JN)

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden? En sta je te popelen om een fotoreportage te boeken? Of heb je misschien nog een aantal vragen? Stuur mij dan een berichtje via mijn contact formulier of via de mail info@yvettebaur.com

blaadje4

Nabestellen

Het is ook zeker mogelijk om je foto’s te laten afdrukken. Want wat is er nu mooier dan jouw mooiste herinnering aan de muur? Bij mij staat kwaliteit voorop en mijn leveranciers zijn dan ook met uiterste zorg uitgekozen!!

Bij elke foto die je koopt krijg je het internetbestand er gratis bij!

blaadje1

Xpozer

40x60cm….…..€75,-
50x70cm…….€100,-
60x90cm…….€125,-
75x100cm…...€150,-
80x120cm…...€200,-

lijntje1

Canvas

30x40cm…....€55,-
40x60cm…....€75,-
50x70cm…..€100,-
60x90cm…..€125,-
70x100cm€150,-
80x120cm€200,-

lijntje1

Fotopapier

10x15cm….€10,-
15x20cm….€10,-
20x30cm….€15,-
30x40cm….€25,-
40x60cm….€35,-
50x70cm….€45,-

- Andere formaten zijn op aanvraag

- Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten €2,00 (10x15cm t/m 20x30cm) of € 6,75 (30x40cm en groter) binnen Nederland.

blaadje3

Digitale bestanden

Deze digitale foto’s zijn alleen voor eigen gebruik. Wanneer je de foto’s voor commercieel gebruik wilt gebruiken gelden er andere voorwaarden en prijzen. Neem hier voor contact op!

 

Internetbestand met logo €5,-

(1400px langste zijde) is niet geschikt om af te drukken,
voor het gebruik op instagram, facebook etc
Bij elke foto die je koopt krijg je het internetbestand er gratis bij!

Digitaal bestand op hoge resolutie €25,-

Zonder logo, geschikt om zelf af te drukken. Niet bedoelt
voor gebruik op facebook etc.

Speciale voordeelpakketten

10 foto’s op hoge resolutie
van €250,  voor €150,-

20 foto’s op hoge resolutie
van €500,- voor €250,-

Een leuke tip

Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand die een fotoreportage bij mij heeft gedaan? Dan is het zeker ook leuk om een cadeaubon met tegoed te geven, deze kan namelijk ook gebruikt worden voor nabestellingen. Kijk voor meer informatie hierbeneden bij cadeaubon!

blaadje2
blaadje4

Cadeaubon

Ben je nog opzoek naar een super leuk en persoonlijk cadeautje? Denk er eens over na om een fotoreportage  cadeau te geven. Je geeft dan niet alleen de ervaring van de fotoreportage zelf cadeau, maar ook de blijvende herinnering in de vorm van prachtige foto’s! 

Er zijn verschillende mogelijkheden! Een van de opties is om een volledige fotoreportage te geven. Ben je opzoek naar een kleiner cadeautje, laat je dan zeker niet afschrikken! Het is namelijk ook mogelijk om een cadeaubon te kopen met een zelf te bepalen tegoed. 

Nog een kleine tip: Heeft diegene voor wie je een leuk cadeautje zoekt al eens een fotoreportage bij mij laten doen? Dan is het zeker ook leuk om een cadeaubon met tegoed te geven, deze kan namelijk ook gebruikt worden voor nabestellingen! 

Nog een paar kleine feitjes
- Een cadeaubon is exclusief reiskosten.
- De cadeaubon blijft tot één jaar na uitgifte geldig. Teruggave van geld is niet mogelijk.
- Wanneer je een fotoreportage boekt en dus ook wanneer je een cadeaubon koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden! Lees deze dus goed door!

Contact opnemen
Denk je dat dit voor jou het ideale cadeautje is? Of heb je misschien nog een aantal vragen? Stuur mij dan een berichtje via mijn contact formulier of via de mail info@yvettebaur.com

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto's!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden