Fotoshoots

Werkwijze

Wil je foto’s van topkwaliteit gecombineerd met een mooie dromerige sfeer? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik probeer niet alleen de persoon op zijn allerbest op de foto te zetten, maar ik gebruik ook de omgeving optimaal in mijn foto’s. Verder heb ik zelf erg veel geduld en probeer ik een goede balans te vinden tussen genoeg aansturen en  mijzelf zoveel mogelijk op de achtergrond houden. Op deze manier creëer ik de meest spontane foto’s. Ongedwongen foto’s vind ik ten slotte het mooist! Daarom vind ik het zelf erg belangrijk dat er een gezellige en ontspannen sfeer tijdens een fotoreportage heerst.

Voor

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we dan opzoek naar een geschikte datum en een geschikte locatie. Een geschikte locatie is een mooie plek zonder storende elementen op de achtergrond. Op het moment dat we een geschikte datum hebben gevonden, zal ik je een bevestiging sturen. Wanneer je deze accepteert staat de fotoreportage vast. Helaas wonen we in Nederland en het is algemeen bekend dat hier af en toe wat regen kan vallen. Ik houd het weerbericht altijd nauwlettend in de gaten en zal voordat de fotoreportage plaatsvindt hier nog contact over opnemen. Wanneer er regen wordt voorspeld, wordt de fotoreportage kosteloos verplaatst en gaan we samen opzoek naar een nieuwe datum. Bij bewolkt weer zal de fotoreportage wel gewoon doorgaan. Schrik hier niet van, want bewolking zorgt juist voor mooi egaal licht!

Tijdens

De dag van de fotoreportage is aangebroken! Leuk en spannend tegelijk! Ook komen er nu waarschijnlijk een aantal vragen bij je naar boven. Wat voor een kleren trek je aan? Eigenlijk is dat heel simpel. Trek iets aan waar je je fijn in voelt. Als jij je zelfverzekerd voelt, zal je zo ook op de foto’s overkomen. Verder doen mooie zachte kleuren en natuurtinten het vaak erg goed. Shirtjes met opdrukken kunnen het beste vermeden worden. Hebben jullie een fotoreportage met een groep geboekt?  Zorg dan dat jullie kleding enigszins bij elkaar past. Zo zouden jullie bijvoorbeeld een bepaalde kleurtint kunnen afspreken. 

Een andere vraag die naar boven kan komen is ‘hoe zorg je dat je leuk op de foto staat’? Ten eerste, probeer je hier niet al te veel zorgen over te maken. Ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan. Ik zal een moodboard met een aantal leuke poses meenemen, zodat jullie ongeveer kunnen zien wat ik in gedachten heb. Verder probeer ik vooral de spontane momenten te pakken, vaak zijn juist de momenten waarop je niet bewust poseert het mooist!

Na

De fotoreportage is voorbij, nu nog wachten op het eindresultaat! Spannend! Ik begrijp heel goed dat het soms lastig is om geduldig af te wachten. Als ik zelf enthousiast ben sta ik ook te popelen om het resultaat te zien. Gelukkig heb ik dat enthousiaste gevoel zelf ook na een fotoreportage, dus zelf wil ik zo snel mogelijk de resultaten met jullie delen. Om deze reden hoef je nooit langer dan 5 werkdagen op een voorproefje te wachten!

Na de fotoreportage ontvang je 5 internetbestanden die je op facebook mag plaatsen en een linkje naar je persoonlijke nabestelpagina. Op die nabestelpagina staat een eerste selectie van de foto’s. Uit die foto’s mag je nu zelf je nabestelling kiezen. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf in alle rust kunt bekijken welke foto’s je het mooist vindt. Vaak heb je zelf toch een andere voorkeur dan de fotografe. 

FAQ

Tot hoelang na de fotoreportage kan ik foto’s nabestellen?

Ik bewaar alle foto’s minimaal 5 jaar  in mijn archief! Een foto nabestellen kan dus wanneer je maar wilt. Dat kan een week na de fotoreportage, maar ook 4 jaar na de fotoreportage! 

Zijn er nog speciale dingen waar ik aan moet denken bij een paardenfotoreportage?

Ja, bij een paardenfotoreportage zijn er inderdaad een aantal extra dingen waar je aan kunt  denken
 Een extra persoon is heel erg aan te raden. Hij/zij kan helpen om het paard af te leiden en op die manier zo mooi mogelijk te laten kijken.
 Neem iets mee waar je paard op reageert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een plastic zakje, snoepjes etc!
 Zorg voor schoon tuig en een doekje om het paard gedurende de fotoreportage nog even schoon te kunnen vegen

Lopen de paarden in het bos echt los?

Nee, bij fotoreportages in het bos en natuurgebieden lopen de paarden niet los. Dit kan namelijk erg gevaarlijke situaties opleveren. Meestal maak ik gebruik van een touwhalster en een longeerlijn die ik later in photoshop netjes wegwerk. Klik hier voor een voorbeeld.

Ik wil niet dat mijn foto’s op internet geplaatst worden, kan dat?

Ja natuurlijk kan dat, geef dit wel altijd vooraf aan! Wanneer je een fotoreportage boekt ga je namelijk automatisch akkoord met de voorwaarde dat ik de foto’s voor portfolio doeleinden mag gebruiken. Mocht je achteraf liever toch een bepaalde foto niet op internet zien verschijnen, geef dit dan aan. Ik zorg dat hij niet online komt of zo snel mogelijk offline wordt gehaald!

Tarieven

Basis reportage

€150,-
Deze prijs is per persoon/koppel/gezin

Dit is inclusief:

 Fotoreportage geheel naar eigen keuze in te vullen, duurt normaal tussen de 1 en 2 uur. 

 Drie 15x20cm   of   twee 20x30cm afdrukken

 5 internetbestanden met een logo (uitgezocht door de fotografe). Deze zijn geschikt voor het gebruik op instagram en facebook.

 Een nabestelpagina met foto’s waar je zelf je nabestelling uit kunt kiezen!

Standaard reportage

€275,-
Deze prijs is per persoon/koppel/gezin

 Dit is inclusief:

– Alles van het basispakket
– 10 zorgvuldig nabewerkte foto’s op hoge resolutie zonder logo. Deze foto’s zijn geschikt om af te drukken (deze foto’s mag je zelf uitzoeken).

Uitgebreide reportage

€375,-
Deze prijs is per persoon/koppel/gezin

Dit is inclusief:

– Alles van het basispakket
– 20 zorgvuldig nabewerkte foto’s op hoge resolutie 
zonder logo. Deze foto’s zijn geschikt om af te drukken (deze foto’s mag je zelf uitzoeken).

De betaling

De kosten kun je contant (gepast) op de dag van de fotoreportage of via een bankoverschrijving betalen (minimaal 3 werkdagen voor de fotoreportage).

Wanneer je een fotoreportage boekt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden! Lees deze dus goed door!

*Exclusief reiskostenvergoeding
Vanaf 15km 0,20 euro per km (6224JN)

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden? En sta je te popelen om een fotoreportage te boeken? Of heb je misschien nog een vraag? Stuur mij dan een berichtje via mijn contactformulier of stuur een mail naar info@yvettebaur.com

Nabestellen

Het is ook mogelijk om je foto’s te laten afdrukken. Wat is er nu mooier dan jouw beste herinnering aan de muur? Bij mij staat kwaliteit voorop en mijn leveranciers zijn dan ook met uiterste zorg geselecteerd. 

Bij elke foto die je koopt krijg je het internetbestand er gratis bij!

Xpozer

40x60cm….…..€75,-
50x70cm…….€100,-
60x90cm…….€125,-
75x100cm……€150,-
80x120cm……€200,-

lijntje1

Canvas

30x40cm…….€55,-
40x60cm…….€75,-
50x70cm…..€100,-
60x90cm…..€125,-
70x100cm€150,-
80x120cm€200,-

lijntje1

Fotopapier

10x15cm….€10,-
15x20cm….€10,-
20x30cm….€15,-
30x40cm….€25,-
40x60cm….€35,-
50x70cm….€45,-

 Andere formaten zijn op aanvraag

 Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn €2,00 (10x15cm t/m 20x30cm) of € 6,75 (30x40cm en groter).

Digitale bestanden

Deze digitale foto’s zijn alleen voor eigen gebruik. Wanneer je de foto’s voor commerciële doeleinden wilt gebruiken gelden er andere voorwaarden en prijzen. Neem in dat geval contact op!

 

Internetbestand met logo €5,-

(1400px langste zijde) is niet geschikt om af te drukken. 
Bedoeld voor het gebruik op instagram, facebook etc
Bij elke foto die je koopt krijg je het internetbestand er gratis bij!

Digitaal bestand op hoge resolutie €25,-

Zonder logo. Is geschikt om zelf af te drukken. Niet bedoeld
voor gebruik op instagram, facebook etc.

Speciale voordeelpakketten

10 foto’s op hoge resolutie
van €250,-  voor €150,-

20 foto’s op hoge resolutie
van €500,- voor €250,-

Een leuke tip

Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand die een fotoreportage bij mij heeft gedaan? Dan is het zeker ook leuk om een cadeaubon met tegoed te geven. Deze kan namelijk ook gebruikt worden voor nabestellingen. Kijk voor meer informatie hierbeneden bij cadeaubon!

Cadeaubon

Ben je nog opzoek naar een superleuk en persoonlijk cadeautje? Denk er eens over na om een fotoreportage cadeau te geven. Je geeft dan niet alleen de ervaring van de fotoreportage zelf cadeau, maar ook de blijvende herinnering in de vorm van prachtige foto’s! 

Er zijn verschillende mogelijkheden! Een van de opties is om een volledige fotoreportage cadeau te geven. Ben je opzoek naar een kleiner cadeautje, laat je dan zeker niet afschrikken! Het is namelijk ook mogelijk om een cadeaubon te kopen met een zelf te bepalen tegoed. 

Nog een kleine tip: Heeft diegene voor wie je een leuk cadeautje zoekt al eens een fotoreportage bij mij geboekt? Dan is het zeker leuk om een cadeaubon met tegoed te geven. Deze kan namelijk ook voor nabestellingen gebruikt worden! 

Nog een paar kleine feitjes
 Een cadeaubon is exclusief reiskosten.
 De cadeaubon blijft tot één jaar na uitgifte geldig. Teruggave van geld is niet mogelijk.
 Wanneer je een cadeaubon koopt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden! Lees deze dus goed door!

Bestel hier jouw cadeaubon

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je per email de factuur en betaalgegevens! 

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2017 Yvette Baur fotografie    Lees de algemene voorwaarden