Mijn naam is Yvette Baur en ik ben geboren in 1993, wat mij nu 23 jaar oud maakt. Door de week woon ik in mijn heerlijke kamertje in Maastricht, waar ik aan de universiteit gezondheidswetenschappen studeer. In het weekend ben ik meestal bij mijn ouders in Wijnandsrade te vinden, een klein dorpje in Zuid-Limburg.

Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger stonden mijn knuffels model, deze werden later ingeruild voor vriendinnen en paarden. In 2012 wilde ik het serieuzer gaan aanpakken. Ik maakte een website en ging opzoek naar paarden die model konden staan voor mijn portfolio. Natuurlijk had ik nog een hoop te leren en dat heb ik afgelopen jaren ook zeker gedaan!

De laatste tijd begint portretfotografie steeds meer en meer mijn aandacht te trekken. En dan vooral de spontane pure vorm. Het liefst fotografeer ik kinderen, stelletjes en families. Ook heb ik nu een aantal bruiloften gefotografeerd, heel bijzonder vind ik het om een deel uit te maken van zo’n mooie dag!

Ook schrijf ik 2 keer per weer een fotografie gerelateerd artikel voor de website www.derooijfotografie.nl dus als je geïnteresseerd bent in tutorials en uitleg zou ik daar zeker een kijkje nemen!

Buiten fotografie is er nog iets wat mij heel gelukkig maakt, namelijk reizen! Afgelopen zomer maakte ik een geweldige reis door Thailand! Wil je daar meer over lezen, neem dan zeker een kijkje op mijn nieuw youtube kanaal!

Ik hoop dat ik nog vele jaren door mag fotograferen en nog heel veel mensen blij mag maken met prachtige foto’s. Wil je zien wat ik tot nu toe al bereikt heb? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Of wil je misschien een fotoreportage boeken? Kijk dan snel verder!


Veel liefs,

Over Yvette

© 2016 Yvette Baur fotografie. Lees de algemene voorwaarden
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag worden vermenigvuldigd en/of overgenomen zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.

Gegevens
 

Yvette Baur fotografie

Hunnenweg 7

6224JN Maastricht

KVK: 63527685

BTW: NL 215380046B01


Contact opnemen
 

Stuur een email naar info@yvettebaur.com of stuur een berichtje via het contact formulier!


Webdesign by Yvette Baur