Hallo! 

Zijn jullie net zoals mij gek op avontuur, echte emoties, zonsondergangen, mooie natuur en heel veel liefde? Misschien ben ik dan wel de geschikte fotograaf voor jullie! Kijk lekker rond en ontdek of mijn werk dat enthousiaste gevoel in jullie oproept! 

Liefs, 
Yvette 

Waar kan ik je mee helpen?

wij gaan trouwen

fotoshoot boeken

 trouwen buitenland

fotoblog bekijken

Natuurlijk licht

“Tijdens het fotograferen maak ik gebruik van het aanwezige natuurlijke licht. Elk soort weer heeft zijn eigen voordeel. Mijn grote favoriet blijft toch het heerlijke zonnetje tijdens zonsondergang. Mijn liefde voor zonsondergangen laat ik dan ook graag in mijn foto’s terugkomen.” 

Spontaan

“Persoonlijk houd ik erg van spontane foto’s. Ik geef jullie kleine opdrachten en verder houd ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond om zo de mooiste momenten vast te leggen.”

Natuur

“Al zo lang als ik mij kan herinneren vind ik de natuur erg bijzonder en kan ik hier uren door rondstruinen. Niet alleen in mijn landschapsfoto’s is mijn liefde voor natuur terug te vinden, bij portretfotografie speelt de omgeving ook een belangrijke rol.”

INSTAGRAM
Blijf op de hoogte van mijn laatste foto’s!

© 2018 Yvette Baur fotografie  |  Lees de algemene voorwaarden   |  Based in the Netherlands, available worldwide